Waarom Gr8 Purpose?

Marco de Groot

Marktonderzoek is al ruim 20 jaar mijn grote passie. Jarenlange werkervaring maakt dat ik mij gemakkelijk kan verplaatsen in de vraagstukken waar opdrachtgevers zich voor gesteld weten. En ik vind het een uitdaging om samen met hen tot doelgerichte informatie te komen, in het bijzonder als daarmee een ‘geweldig doel’ wordt ondersteund.

 

Om die reden heb ik Gr8 Purpose Research opgericht. Ik voel me gemotiveerd om missie-gedreven organisaties, die vol passie hun ‘great purpose’ dienen, vooruit te helpen. Of jonge ondernemingen te helpen groeien met insights uit onderzoek. En ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn aanpak veel voor hen kan betekenen. Omdat ik me graag verdiep in de wereld van not-for-profit organisaties en me daarmee verbonden voel. Omdat ik het leuk vind om jonge bedrijven op weg te helpen. Omdat ik de onderzoekswereld goed ken en altijd op zoek ben naar slimme en laagdrempelige oplossingen. Omdat ik weet dat de kwaliteit van onderzoek staat of valt met directe betrokkenheid van bevlogen en ervaren experts. En omdat een kleine, flexibele onderzoeksorganisatie scherpe tarieven kan bieden.

 

Het vak heb ik geleerd bij Blauw Research, waar ik vele onderzoeken heb opgezet en uitgevoerd in zowel de commerciële als non-profit sector. Van klantonderzoek tot marketing analyses, van communicatie- tot impactonderzoek. Daarnaast was ik klantonderzoeker bij o.a. Defensie en SBB (waar onderwijs en bedrijfsleven samenwerken). Ik maak gebruik van kwantitatieve en kwalitatieve methoden, van face-to-face tot online. En –als econometrist– zet ik waar mogelijk graag mijn statistische vaardigheden in, bijvoorbeeld voor segmentatie.

 

Heb je als missiegedreven organisatie (met bv. culturele, sociale, charitatieve, christelijke, sportieve, educatieve of duurzame doelen) of kleinschalige onderneming (lokaal of regionaal MKB) behoefte aan laagdrempelig marktonderzoek? Check dan mijn ‘Diensten’.

 

Meer weten? Neem gerust contact met mij op! Mail naar marco@gr8purpose.nl of bel mij op 06-17708161.

©2019 Gr8 Purpose Research | Webdesign by Sharmila

  |       | 06 -17708161