Waarom Gr8 Purpose?

Marco de Groot

Marktonderzoek is al bijna 20 jaar mijn grote passie. Jarenlange werkervaring maakt dat ik mij gemakkelijk kan verplaatsen in de diverse vraagstukken waar opdrachtgevers zich voor gesteld weten. En ik vind het een uitdaging om samen met hen tot doelgerichte informatie te komen, in het bijzonder als daarmee een ‘groter doel’ wordt ondersteund.

 

Om die reden heb ik Gr8 Purpose Research opgericht. Ik voel me gemotiveerd om organisaties te helpen, die vol passie hun ‘great purpose’ dienen. En ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn aanpak veel voor hen kan betekenen. Omdat ik me graag verdiep in de wereld van non-profit en sociaal/duurzaam ondernemen en me daarmee verbonden voel. Omdat ik de onderzoekswereld goed ken en altijd op zoek ben naar slimme verbindingen met meerwaarde. Omdat ik weet dat de kwaliteit van onderzoek staat of valt met directe betrokkenheid van bevlogen en ervaren experts. En omdat een kleine, flexibele onderzoeksorganisatie scherpe tarieven kan bieden.

 

Het vak heb ik geleerd bij Blauw Research, waar ik vele onderzoeken heb opgezet en uitgevoerd in zowel de commerciële als non-profit sector. Van klantonderzoek tot marketing studies, van communicatie- tot beleidsonderzoek. Daarnaast ben ik enkele jaren gedetacheerd geweest bij het gedragswetenschappelijk bureau van Defensie. Ik maak gebruik van kwantitatieve en kwalitatieve methoden, van face-to-face tot online. En –als econometrist– zet ik waar mogelijk graag mijn statistische vaardigheden in, van regressieanalyse tot segmentatiestudies.

 

Met mijn kennis en ervaring kan ik missiegedreven organisaties, met culturele, charitatieve, christelijke, sportieve of sociaal/duurzame doelen, helpen om effectiever te zijn, in het  bereiken van hun doel, op een doelmatige manier en in de interactie met hun doelgroepen. Zie ook: ‘Diensten’.

 

 

Meer weten? Neem gerust contact met mij op! Mail naar marco@gr8purpose.nl of bel mij op 06-17708161.

©2018 Gr8 Purpose Research | Webdesign by Sharmila

  |       | 06 -17708161